KLUBBMESTERSKAP SPESIAL - for alle som har lyst

KLUBBMESTERSKAP SPESIAL - for alle som har lyst

Arrangør: Bjerkvik IF - Ski

Tid


Beskrivelse

Skigruppa inviterer til KLUBBMESTERSKAP SPESIAL tirsdag 28.mars på Bjerkvik skistadion. Spesial betyr innslag av skilek/skicross i løypa, ikke vanskeligere enn at alle kan klare dette. Skigruppa håper at alle som har gått tirsdagsrenn i vinter, også vil delta på klubbmesterskapet. Håper også at de vil ta med seg mødre, fedre, søsken, besteforeldre, tanter og onkler osv meld på og bli med.
Arrangementet sponses av Nordkraft.

Koster kun kr 49,- pr deltaker.

Påmelding her for alle, også de som har gått på tirsdagsrenn - nye startnumre utleveres:
https://signup.eqtiming.no/Pamelding/Klubbmesterskap-Bjerkvik-IF-2017/g295.3061?Event=Klubbmesterskap

En spesiell utfordring på årets klubbmesterskap spesial: Skigruppa utfordrer våre sponsorer, Nordkdraft, Coop Extra, Sparebanken Narvik og Det Lille Kjøkken, til å delta på mesterskapet + at de utfordres til å utfordre andre firma til også å delta. Registrer firmanavn som lagsnavn ved påmelding.

Sekretariat åpner kl 17:00 for påmelding for de som trenger hjelp til det, samt utlevering av startnumre (nye startnumre utdeles, ikke samme om på tirsdagsrenn- de må innleveres). Portene for deltakere uten tidtaking skal være klare for registrering fra kl 17:30, husk å passere både start og mål. Og konkurranse på tid, starter kl 18:15.

Og vil du ikke bli med på mesterskapet, bli med som heiagjeng. Skikafeen er åpen i hallen - masse godt å få kjøpe.Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Levert av IdrettenOnline